Nutritus ernæring

Nutritus ernæring eies og drives av Bente K Bremseth.

Kontaktinfo: 

Telefon: 924 17 114              mail: bente@nutritus.no

 

Jeg er ernæringsveileder med en bachelor i ernæring. Jeg har også en fordypning i idrettsernæring fra HiST og Olympiatoppen og er utdannet treningsveileder og gruppeinstruktør fra Norges Idrettshøgskole. Jeg har lang og bred erfaring innen idrett og trening.

Jeg brenner for å gjøre kosthold og fysisk aktivitet ukomplisert og enkelt å forstå for alle, uansett forkunnskaper. På denne måten kan jeg tilrettelegge for å gi deg et godt grunnlag til å ta gode valg. Det vil gi deg de beste mulighetene for å tilrettelegge for at du skal ha god helse og forebygge kroniske sykdommer. Jeg ønsker at kosthold og trening ikke skal forbindes med stress, men være en naturlig del av hverdagen og livet.

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge kostholdet ditt for vektnedgang, vektøkning, matvareallergier og intoleranser, samt forebygging av kroniske sykdommer og livsstilsykdommer.Trener du mot et spesifikt mål innen idrett eller ønsker å prestere bedre og trenger veiledning på kosthold, kan jeg tilrettelegge en kostholdsplan for deg tilpasset dine mål og idrett.

Om du ønsker et foredrag for din bedrift, idrettslag eller skoleklasse ta kontakt. Jeg holder foredrag for både store og små grupper etter behov og ønsker.

Ta kontakt om det er noe du lurer på eller er usikker på om jeg kan hjelpe deg med!

lavollen15

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: