NiceCream med jordbærsmak

Nicecream smaker så godt og er et veldig bra alternativ om du er fysen på kveldstid. Har du kanskje smakt den allerede? 

Nicecream er noe så enkelt som en frossen banan som kjøres i mikser eller blender til du får en smooth og kremaktig konsistens, men det høres jo så mye bedre ut med nicecream enn kremet banan<3 Og ordspillet på iskrem passer jo perfekt, for dette er en litt «snillere» versjon enn iskrem når det kommer til næringsinnhold. En banan er ca 100 kcal og vil i en kombinasjon med jordbær og kesam gi deg godt påfyll av karbohydrater, protein, kostfiber, vitaminer og mineraler uten tilsatt raffinert sukker som iskremen inneholder masse av. Denne porsjonen vil komme ut på ca 71 kcal/100gram om du følger med på det og tilsammenligning vil en krone-is inneholde ca 268 kcal/100gram (1 stk is er 76 gram).

IMG_5382

NiceCream med jordbærsmak

1 frossen banan

1 neve frosne jordbær

ca 1-1,5 ss med vaniljekesam (ved laktoseintoleranse kan du bruke laktosefri yoghurt istedet, reduser litt på mengden da den er mer flytende)

Kjør alle ingrediensene i en blender til du får en kremaktig konsistens uten klumper. Om du ikke har en veldig sterk og god blender kan det være smart å la bananen tine litt på kjøkkenbenken før du setter igang. La blandingen stå 30-60 minutter i fryseren om du ønsker en litt fastere konsistens på den.

PS! Nicecream er også perfekt til å lage ispinner med. Tøm over i ønsket form sett en ispinne nede i formen og frys i 3-4 timer eller litt mer (avhengig av formen du bruker).

IMG_5393

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..