Rosa kjøleskapsgrøt – en god start

den

Denne er herligheten selv! Her får du en super frokost som står klar og venter på deg i kjøleskapet når du våkner. Alt du trenger å gjøre er å yte litt ekstra innsats, ca et par minutter, før du går til sengs ikveld. 

Denne kjøleskapsgrøten er en fin variant på den tradisjonelle havregrøten, men med en litt fyldigere konsistens og mer smak. Den gjør deg god og mett da den har et høyt innhold av proteiner og kostfiber, pluss at du får godt påfyll med vitaminer og mineraler fra bær og frukt du blander inn.

img_1521

Slik gjør du:

Finn et glass som kan tettes med lokk (eller en plastikkboks med tilhørende lokk). Om du ikke har noe av dette kan du bruke plastfolie over for å gjøre det tett. Sørg for at beholderen har plass til overs, da blandingen vil ese seg litt ut før den er ferdig.

1 dl havregryn (glutenfri om du har behov for det)

2 dl yoghurt naturell (laktosefri om du har behov for det)

0,5 dl frosne bringebær

1 ts chiafrø eller knuste linfrø

Rør det hele godt sammen, dekk til slik at beholderen er tett og sett i kjøleskapet over natten eller ca 5-6 timer. Rør godt rundt og server med friske bær (om du har) og litt frukt kuttet i passe størrelse.

Lykke til!

img_1555img_1553

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..