Epledessert som varmer

I dag fikk jeg skikkelig høstfølelse når været var grått og regnet pisket mot vinduene og da er det ingenting som frister meg mer enn bakte epler.

Dette er en dessert som er enkel og kjapp å lage med ingredienser man som regel har i kjøkkenskuffen. Om litt kommer de norske eplene i butikken og de setter en ekstra spiss på smaken, så det er bare å glede seg! Til da er det utenlandske epler som gjelder for min del. Her er oppskrift og det du trenger til 2 porsjoner.

1 eple

en liten neve hasselnøtterIMG_1101

en liten neve mandler

mørk sjokolade

kesam vanilje

honning

  1. Sett ovnen på 175 grader
  2. Skjær eple i tynne skiver eller kutt opp i små terninger, grovhakk mandler og hasselnøtter
  3. Fordel lagvis eple, mandler og et lite dryss kanel i en ildfast form eller glass
  4. Avslutt med å ta en liten teskje honning over lagene
    IMG_1115
  5. Sett formene inn i ovnen i ca 10-15 min (avhengig av ovn)
  6. Grovhakk litt mørk sjokolade
  7. Ta formene ut av ovnen, dryss over mørk sjokolade og legg på litt vanlijekesam om ønskelig.
  8. Krøll deg sammen under pleddet og nyyyyt ❤ 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..