Omelett = fastfood

Omelett er virkelig tingen om du trenger mat som metter kjapt! På godt under 10 min har du et ferdig måltid som metter godt, uansett om det er frokost, lunsj eller middag.

Når du jobber overtid og middagen er spist opp før du rekker deg hjem, når du er tom for ideer for hva du skal spise til mat eller du har rester av grønnsaker eller pølser i kjøleskapet som du ikke vet hva du skal gjøre med. Lag deg en omelett!

Jeg liker å fylle min omelett med sopp, løk, paprika, skinke og noen ganger ost. Med en brødskive under, salatblad, agurk og tomater får du et raskt måltid på veldig kort tid.. altså fastfood i ordets rette forstand. Dette er et mye bedre og raskere valg enn frossen pizza eller posesuppe, da det gir deg et godt (og mettende) påfyll og har en bedre sammensetning av næringsstoffer enn de to førstnevnte 😉

Slik går jeg fram:

2 egg

1-2 ss melk eller vann

Vispes sammen før jeg tilsetter det jeg ønsker av fyll. Sopp, løk og paprika bruker jeg å frese opp kjapt i pannen før jeg heller over blandingen.

Tøm over i en varm stekepanne og stek et par minutter på hver side. Dra røren inn mot midten for en fyldig omelett. IMG_0885

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..