Verdens Beste Polarbrød?

Er du like glad i polarbrød som jeg og barna mine?

Da kan dette være midt i blinken for deg!

Jeg elsker polarbrød og disse er ikke et unntak…

Det jeg misliker er at de ofte blir ‘muggen’ før jeg rekker å spise de opp og at de inneholder en stor del sukker.

Denne oppskriften har jeg prøvd meg litt fram og tilbake på før jeg følte at de ble ‘mine’. Men, nå er jeg fornøyd og derfor vil jeg gjerne dele den videre!

Polarbrødene er perfekte for å fryse ned. De tiner kjapt på benken eller du kan gi de et par minutter i varmluftsovn på ca 150-175 grader.

Blir de liggende på benken synes jeg de blir fort tørre, så nedfrysning anbefales.

polarbrødoppskriftny

Slik gjør du:

– Start med å blande alt det tørre i en bolle

– Bland inn væsken og elt godt i kjøkkenmaskinen et par minutter (til deigen er seig og klissete).

– Dekk til bollen og sett til forheving i 1 time

– Rull ut en lang pølse av deigen og del i 24 boller

-Kjevle ut bollene til de er ca 1 cm tykke.

-Prikk de med bakenden på en spisepinne eller et annet redskap du har for hånden  med avrundet ende.

– Legg brødene på et stekebrett med bakepapir, dekk til og sett til etterheving i ca 30 min

– Stek i ovnen på 225º i 9-10 min. Følg med da alle ovner har litt forskjellig steketid.

– Ta ut når de er ferdigstekt og legg på rist til avkjøling.

– Frys ned eller nyt med det samme 🙂

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..